İl Özel İdaresi’nin ihalesi sonrasında Elmalık köyünde 276 Bin TL maliyetle yapılan sahada birçok sportif faaliyet gerçekleştirilecek. Saha yapımında Spor Toto Teşkilatı 184 Bin TL, İl Özel İdaresi ise 91 Bin TL ödenek sağladı.

Soyunma odaları ve ışıklandırılma çalışmalarıyla Elmalık Köyü Futbol Antrenman sahası tam anlamıyla hizmet vermeye başlayacak. 2017 Kasım ayında çalışmalarına başlanılan saha çalışmaları 2 Şubat 2018 tarihinde geçici kabulü gerçekleştirildi.

Saha çalışmalarının tamamlanmasının ardından İl Genel Meclis Başkanı Başkanı Yaşar Demirel ve Elmalık Köyü Muhtarı Melih Boz,  Elmalık Köyü Futbol Antrenman sahasında incelemelerde bulundu.

Saha için çok az eksikliklerin kaldığını belirten Elmalık Köyü Muhtarı Melih Boz,” Yalova Valimiz Tuğba Yılmaz’a ve İl Genel Meclis Başkanımız Yaşar Demirel’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Saha ile birlikte birçok sportif aktiviteyi gerçekleştirebileceğiz. Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan takımımız Elmalıkspor’un altyapısı için bu saha çok önemliydi. Yalova futboluna en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim