Yaklaşık 20 gündür Ahmet Saraç sahasında yaptığı çalışmalarla yeni sezona bilenen Siyah Beyazlı ekipte birlik ve beraberlik havası teknik heyet ve yönetimi sevindirdi.

Kapanma tehlikesi ile karşı karşıya iken taşın altına elini sokan Yalçın Tokay ve ekibi Elmalıkspor’u geçtiğimiz sezon yeniden faaliyete geçirmiş ve Play Off grubuna yükselerek 1. Amatör Küme’nin kapısından dönmüştü.

Yeni sezonda şampiyonluğu düşünen Siyah Beyazlı ekip yaptığı transferler ve gençlere verdiği önemle dikkat topluyor.

Haftanın 3 günü yaptığı antrenmanlarla yeni sezona hazırlanan Siyah Beyazlı ekip, 2013 yılı Şubat ayında start alacak 2. Amatör Küme’de birbirinden zorlu rakiplere karşı şampiyonluk savaşı verecek.

2012-2013 sezonunda daha organize olmuş ve başarıya endeksli bir Elmalıkspor’un sahada olacağını ifade eden Başkan Yalçın Tokay, “Yeni sezonun başlamasına 2 aydan fazla bir süre var. Ancak biz 15 gün önce çalışmalarımıza başladık. Çok iyi kadromuz var. Futbolcularımızın hepsi bu sezon istekli. Geçen sezon bocalama dönemi geçirdik ve gruplardan çıkmamıza rağmen, Play Off’larda istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak bu sezon mazeretimiz yok ve 2012-2013 sezonu Yalova 2. Amatör Küme’de hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Bunu başaracak güçteyiz ve Siyah Beyazlı camia olarak hep beraber bu coşkuyu yaşamak istiyoruz” dedi.

Elmalıkspor’un yetenekleri olan bir ekip olduğunu ifade eden Elmalıkspor’un çiçeği burnunda teknik patronu Yalçın Tekin Çetin, “Futbolcu kadromuz çok geniş. Bu sezon 2. Amatör Küme’yi zirvede kapayıp 1. Amatör Küme’ye yükselmeye olan inancımız tam. Bu bir ekip işi ve biz de bu ligin en iyisi olduğumuzu göstereceğiz. 15 gündür süren antrenmanlarımızda oyuncularımızın her biri, ayrı bir emek sarf ediyor. Hazırlıklarımız çok iyi gidiyor ve inanıyoruz ki emeğimizin karşılığını bu sezon alacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu sezon Elmalıkspor’da forma giymek için ter dönen futbolcular ise teknik ekip ve yöneticilere şampiyonluk sözü verdi.

Editör: TE Bilişim