Yalova 1. Amatör Küme takımlarından Elmalıkspor camiası düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde Tike Restaurant'ta bir araya geldiler. Elmalıkspor Yönetim Kurulu'nun organize ettiği yemeğe Elmalıkspor'a gönül veren bir çok spor sever katılırken, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'da davetliler arasındaydı.
Elmalıkspor Yönetim Kurulu adına gecenin açılış konuşmasını yapan Elmalık Köyü Muhtarı ve Elmalıkspor Yönetim Kurulu Başkanı Melih Boz, "Elmalıkspor'umuzun yeni bir amaçla yola çıktığı bu önemli sezonda bizlerin yanında olan dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Ayrıca bu güzel gecenin oluşmasında bizlerden desteklerini esirgemeyen Yalova Belediye Başkanımız Vefa Salman'a , yönetim kurulumuza ve Elmalıkspor severlere maddi manevi desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Elmalıkspor'a gönül veren bir çok dostumuzu bir araya getiren bu geceyle sporun birleştirici gücüne bir kez daha tanıklık etmiş oluyoruz. Tüm dostlarımıza hoş geldiniz diyor, iyi eğlenceler diliyorum." şeklinde konuştu.
Başkan Melih Boz'un ardında kısa bir konuşma yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Elmalıkspor'a olduğu gibi tüm spor kulüplerimize elimizden geldiğince yardımlarımızı yapıyoruz. Yaşantımızda olabildiğince spora yer ayırmak durumundayız. Gençlerimizin sağlıklı bir gelişim yaşamaları, kötü alışkanlıklardan uzak tutulmaları için sporu olabildiğince gençlerimiz arasında yaygınlaştırmalı ve desteklemeliyiz. Son dönemde Yalova'da da yaygınlaşan bağımlılık yapıcı maddelerden gençlerimizin uzak tutulması ve hiç tanışmaması için spor bizler için büyük araç olacaktır. Bu vesile ile bir araya gelmiş olan bu güzel topluluğu kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.
Elmalıkspor yardımlaşma ve dayanışma yemeğinde yapılan açılış konuşmalarının ardından Yalova'nın önde gelen seslerinden Hakhan sahneye çıktı.

 

Editör: TE Bilişim