Türkiye Özel Sporcular Federasyonu’na bağlı olan Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü’nün binası Kaytazdere Beldesi’nde düzenlenen törenle hizmete girdi.
Mental, otistik ve down sendromlu bireylerin özel spor organizasyonu olan ve gönüllülük esasıyla çalışan kulübün açılışı oldukça nezih bir ortamda gerçekleşti. Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü’nün açılışına; Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Belediye Meclis üyeleri Fevzi Arıcı ve Ali Saruhan, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Vakıfbank İlkokulu Müdürü Kadir Çelebi ve davetliler katıldı. Açılışın ardından protokol üyeleri, kulüp öğrencileriyle bir araya gelerek sohbet ettiler. Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübünün 4 aylık bir geçmişe sahip olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Erdem Coşkuner, “Sporcularımıza 8 yaşında itibaren lisans çıkartabiliyoruz. Şu an kulübümüz bünyesinde 15 lisanslı sporcu var. Zihinsel, mental ve otistik bireylerin spor organizasyonlarıyla, bedensel ve sosyal kazanımlarına katkıda bulunmayı amaçlayan spor kulübümüz, gönüllülük esasına dayalı sosyal bir organizasyondur” dedi.
Altınova Özel Kardeşlik Spor Kulübü yönetimi; Erdem Coşkuner Kulüp Başkanı, Hasan Furuncu Başkan Yardımcısı, Ali Özcan Genel Sekreter, Mesut Uçar Sayman, Gökhan Güngörmüş, Arilla Türküm Coşkuner ve Recep Akyıldız Yönetim Kurulu üyesi olarak oluşuyor.
Editör: TE Bilişim