Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız ve Genç En İyi 12’ler müsabakaları Eskişehir Yenikent Spor Salonunda yapıldı. Müsabakalarda ilimizi Yalova Belediyespor’dan 10 sporcu temsil etti.
Yıldız erkekler kategorisinde mücadele eden Yücel Ocak ilk sırada, Talha Ağbaba ise üçüncü sırada yer almayı başardı. Yıldız kızlarda ise Ece Haraç oynadığı maçlar sonrasında ikinci oldu. Genç erkekler kategorisinde Umut Emre Başsan ikinci, Bilal Selim Tok da dördüncülük elde etti.
Sporcu ve antrenörleri tebrik eden Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başol Haraç, “Eskişehir’de yapılan ve Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun da büyük önem verdiği En İyi 12’ler Müsabakalarında sporcularımız, ilimizi en iyi şekilde temsil etmiştir. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sporcularımızı, ailelerin, kulüp yöneticilerimizi, spor il müdürlüğümüzü, masa tenisi il temsilciliğimizi, antrenörlerimiz Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk’i ayrıca kutlarız. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim