Oynadığı son 3 karşılaşmada 1 puan toplayan temsilcimiz zorlu Bursa deplasmanında 3. Dakikada Cemal ile öne geçmesine karşın 19 ve 74. Dakikalarda Ender İşibilir’in gollerine mani olamayınca karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

20 Ekim Cumartesi günü Merinos Stadyumunda oynanan karşılaşma sonrasında ligde 3. Mağlubiyetini alan Armutlu Belediyespor için tehlike sinyalleri erken çalmaya başladı.

Bursa Merinos Stadyumunda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz çok hızlı başladı. Karşılaşmanın 3. Dakikasında atak geliştiren Siyah Beyazlı temsilcimizde topla buluşan Cemal, Merinosspor kalecisi Sefer’i avlayarak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru 1-0’a getirdi.

Ancak bu golden sonra ev sahibi ekip Merinosspor çabuk toparlanarak beraberlik golü arayışı içerisine girdi. karşılaşmada dakikalar 19’u gösterdiğinde ev sahibi ekipte sahneye çıkan Ender İşbilir meşin yuvarlağı Armutlu Belediyespor ağlarıyla buluşturarak skoru 1-1’e getirdi. bu golün ardından iki takımda ataklarını sürdürmelerine karşın ilk 45 dakikada başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha istekli başlayan taraf ev sahibi Bursa Merinosspor oldu. Temsilcimiz karşısında etkili ataklar geliştiren Yeşil Beyazlı ekip galibiyet golünü koklamaya başladı. Beraberlik golüne adını yazdıran Bursa Merinosspor’dan Ender İşiblilir 74. Dakikada da sahneye çıkarak skoru 2-1’e getiren gole imzasını attı.

Karşılaşmanın kalan bölümünde temsilcimiz  beraberlik golü için bastırsa da aradığı golü bir türlü bulamayınca karşılaşma Bursa Merinosspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile noktalandı. Armutlu Belediyespor ligde oynadığı son 3 karşılaşmada 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış oldu.

 

B.A.L.

Stat: Merinos Stadyumu

Hakemler: Meliz Özçiğdem***, Sedat Engin***, Abdurrahman Cesur***

Bursa Merinosspor: Sefer***, Osman***, Nedim***(Dk. 78 Metehan**), Tarık Can***, Gökhan***(Selçuk Mengütay?), Osman***(Dk. 90 Orhan Altın?), Cengiz***, Ender***, Muhammet Şengönül***, Erdi***, Eren Demir***

Armutlu Belediyespor: Samet**, Uğur Vurmaz (Dk.46 Murat Tekin**), Tayfun Atmaca**, Mustafa Murat Yorgancıoğlu**, Gökhan**, Kenan Çömlek (Dk. 78 Zafer Çakır*), Tugay**, Uğur Tugay**, Cemal***, Gökay**, Mehmet Durak**( Dk. 62 Yavuz Tanta**)

Sarı Kartlar: Samet, Tugay, Mehmet, Mustafa Murat Yorgancıoğlu (Armutlu Belediyespor)

Goller: Dk. 3 Cemal 0-1, Dk. 19 Ender 1-1, Dk. 74 Ender 2-1

Editör: TE Bilişim