Çiftlikköy Belediyespor İkinci Başkanı Kenan Engin, Akademi liglerine katılmaları halinde Yalova'da çığır açacaklarının altını çizdi. Altyapıya ciddi yatırımlar yaptıklarının altını çizen Engin, Yalovalı gençlerin önünü açtıklarını söyledi.
Akademi ligleri için onay beklediklerini belirten Çiftlikköy Belediyespor İkinci Başkanı Kenan Engin," Yalova'da akademi liglerine katılmak için talip olduk. Şuanda tamamıyla hazırız. Yalova futboluna önemli katma değer sağlayacağız. Bu sayede gençlerimizin önünü açacağız. Eğer Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim bu başvurumuza onay verirse 4 altyapı takımımızla adayız ve ilk sıradayız. Onayı aldığımızda 2 altyapı takımımız deplasmanda oynarken, 2 takımımızda Yalova'ya gelecek ekip ile Çiftlikköy'de maçlarını oynayacak. Bununla birlikte 6 ile 19 yaş arasındaki tüm kategorilerimizi kaliteli gençlerle doldurduk. Altyapımız ile ilgili kaleci antrenörümüz eksik. Onunda arayışlarını sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.
"Çiftlikköylüleri Beach Voleybol turnuvası bekliyor"
Deneyimli spor adamı," Bayram sonrasında Çiftlikköy Beach Voleybol turnuvasına start veriyoruz. Uzun soluklu bir turnuva organize ettik. Özdilek, Karsan ve Benoplast sponsorluğunda ki turnuvada ciddi ödüller vereceğiz. Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar'ın desteği ile Çifltikköy'ü önemli bir turnuva bekliyor. Bu organizasyon ile önemli bir atılım yapacağız" dedi.
"Yalova'da çığır açacağız"
Altyapıyla ciddi ivme yakalayacaklarını belirten Engin," Altyapımıza ciddi yatırım yaptık. Önemli antrenörlerle anlaştık. Tesislerimizi geliştirdik. Giyiminden kuşamına herşeyi dört dörtlük seviyeye getirdik. Halısahamızı yeniledik. Yalova'da çığır açacağız" diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilişim