Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Tamer Erbul, Gençlik ve Spor Başkanı Osman Aşkın Bak’ın TASKK’ın 17. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmaya Yalova’daki seçilmiş ve atanmışların kulak vermelerini arzu ettiğini söyledi. 
Bakan Bak, yaptığı konuşmada Mahalle sahalarını çoğaltacaklarını gençlerin spor yapma imkanlarının arttırılması için çalışmalar yapacaklarını bunun içinde Mahalli idarelerin de destek vermesini istemişti.
Gençlik ve Spor Başkanı Osman Aşkın Bak,” Amatör sporun tam merkezinden gelen, her adımını bilen bir Cumhurbaşkanına, lidere sahibiz. Bize talimatı şu Mahalle sahalarını çoğaltacaksınız. Her tarafa, bulduğunuz yerlere gençlerin spor yapmaları için tesisler yapacaksınız. Bizim amatör kulüplerimize desteğimizi artırmamız gerekiyor. Ülkemizin nüfusu genç, amatör kulüp sayısını artırmalıyız. Mahalli idarelere gideceğiz, sponsorlara gideceğiz. Bu sayıları artırmak için çaba göstereceğiz. Biz de yanınızdayız. Siz illerinizde saha yapılacak yerleri bulun, biz destek vereceğiz. Arazi müsaitse yan yana 2-3 saha yapacağız. Bunları yapmak zorundayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı bu. İnşallah, çok daha büyük başarıları beraber gerçekleştireceğiz” demişti. 

Editör: TE Bilişim