Gültekin’i toplantıya davet eden Erbul, Gültekin’in toplantıya katılmaması halinde kendisine dava açacağını söyledi.

Öldü denilen Yalovaspor’u yeniden canlandırmaya çalıştırdıklarını belirten Başkan Erbul, bu tür konularda Yalovaspor’un adını kimsenin kirletemeyeceğini TMMOB Yalova Mimarlar Odası Temsilcisi İsmail Hakkı Gültekin’in sözlerinin arkasındaysa karşısına çıkmaya davet etti.

Yalovaspor ile ilgili açıklamalarda bulunan TMMOB Yalova Mimarlar Odası Temsilcisi İsmail Hakkı Gültekin’i Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul ağır şekilde eleştirdi.

Yalovaspor’un adını bu tarz açıklamalarla kimsenin kirletemeyeceğini yeniden doğuş sürecinde Yalovaspor’u gayet kaba ve özensiz olarak kabul görülebilecek şekilde bir üslup kullanarak adeta kamuoyunda malzeme yapmak isteğini Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Yalovaspor güzel Yalova'mızın en büyük ve şerefli sivil toplum örgütüdür. 50.kuruluş yılını kutladığımız Yalovaspor'un gerçek sahibi Yalova halkıdır. Sayın Gültekin, söz konusu Yalovaspor olduğunda sözün nerelere gideceğini, bu şehrin duyguları olduğunu ve hem olumlu duyguların hem de olumsuz duyguların bu şehir üzerinde adeta virüs gibi çok çabuk yayıldığını ve sosyal hayatı da çok ciddi şekilde etkilediğini ya bilmiyor ya da unutmuş olsa gerek. Sayın Gültekin'e maddeye odaklanmayı başarabildiği kadar manaya da odaklanabilmeyi becerebilmesini şiddetle öneriyorum.

 Yalovaspor’umuzun şehrimizin karşılıksız ve çıkarsız sevgi duyulan bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve  bu şehirde yaşayan tüm paydaşlarıyla gönül bağı olduğunu asla ve asla ucuz malzeme yapılamayacağını sayın Gültekin umuyoruz ki bu tepkimizden sonra anlayacak ve açıklamalarının nereye gittiğini anlayacak ve kendisiyle yüzleşme imkanı bulabilecektir. Bu camianın başkanı ve lideri olarak ifade ediyorum Hakkı Gültekin, çok talihsiz bir açıklama yapmıştır. Kendisini Yalovaspor camiası adına şiddetle kınıyorum. Kendisini tüm Yalova kamuoyunun önünde basın toplantısına davet ediyorum ve bir kez daha ifade ediyorum ki, söz konusu Yalovaspor olduğunda herkes haddini bilecek ve konuşurken çok dikkatli olmak zorunda olduğunu hissedecek. Sayın Gültekin'in şahsına münhasır addettiğimiz açıklamaları nedeniyle bir kez daha Büyük Yalovaspor camiası adına kendisini şiddetle kınıyor, Yalovaspor'un adeta kılına zarar verdirmeyecek kadar bu camiaya olan bağlılığımızı bir kez daha belirtiyor, sayın Gültekin'in Yalovaspor camiasına karşı büyük bir özür borçlu olduğunu üstüne basa basa belirtiyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim