Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu seçimleri tamamlanırken, mevcut başkan Tamer Erbul yeniden başkan seçildi.
Yalova Belediyesi toplantı salonunda yapılan seçimlere Taşköprü Belediye Başkanı Nedret Gülen, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, Altınova Belediyespor Başkanı Sedat Ok, Kadıköyspor Başkanı Mustafa Özel, İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla, TFFHGD Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark, Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şaban Ok, eski ASKF Başkanı Harun Keser gibi isimlerin yanı sıra 131 delege katıldı.
Seçimlerde ilk olarak divan kurulu seçilirken, Divan başkanlığını Bayram Koçgündüz, katip üyelikleri ise Aytaç Yaka ve Hasan Arda üstlendi. Denetleme ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından, gelecek yıl ki tahmini bütçenin ise 90 Bin 800 TL olduğu açıklandı.
ASKF Başkanlığı için Tamer Erbul’dan başka adayın olmaması sebebiyle açık oylama usulü yapılan seçimde Erbul 131 delegenin oyunu alarak gelecek yıl 3 daha başkanlık koltuğunda oturacak.
Harun Keser’den devraldığı bayrağı hiç indirmeden yukarıya çıkartarak sürdüğünü belirten Tamer Erbul,” Yalova’daki futbol ailesini bu denli bir arada görmek çok güzel. 3 yıllık görev süremiz boyunca hep birlikte güzel işler yaptık. ASKF binamızı yeniledik sekretaryamızı ve arşiv odalarımızı modern hale getirdik. Şimdiler de kulüplerimiz için 120 kişilik konferans salonumuzu yapıyoruz. Kısa süre içerisinde bunu da tamamlayacağız. Kura çekimlerimizi kulüplerle olan toplantılarımızı burada gerçekleştireceğiz. Türkiye Şampiyonalarına gidecek takımlarımızın gelecek dönemde ki masraflarını ASKF karşılayacak düzenlemeyi yapıyoruz. Kulüplerimize kolaylık sağlayacak birçok projeyi de gelecek 3 yıllık dönemde hayata geçireceğiz” dedi.

Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun yeni yönetim kurulu asil üyeliklerinde Tamer Erbul, Mehmet Öztürk, Enver Doğruyol, Yalçın Tokay, Suat Kaan Aydın, Cemil Geçer, Emre Pirinç, Coşkun Er ve Birol Bayram bulunuyor.

Denetleme kurulunda ise Mehmet Delioğlu, Mehmet Akyel ve Şaban Ok yer alırken, Federasyon delegesi olarak ise Tamer Erbul, Sedat Ok, A. Sait Aydın, Melih Boz, Resul Kahraman Yapar, Erkan Şar, İsmail Şener ve Rasim Akar bulunuyor.

Editör: TE Bilişim