Gemlik Bursaspor Taraftarları Derneği’nin düzenlemiş olduğu 11. Bursaspor Gecesi Atamer’de gerçekleştirildi. Yeşil Beyazlı ekibin başkanı Ali Ay’ın yanı sıra ilimizden ise Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hakan Toraman, Yalova ASKF Başkan Yardımcısı Enver Doğruyol, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Cihan Aslan, 77 Armutlu’lu Bursasporlular Derneği Başkanı Şahap Gümüş katıldı.
Eski Bursasporlu olan Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hakan Toraman ve Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul ile sohbet eden Bursaspor Başkanı Ali Ay,” Bursaspor’un eski şaşalı günlerine tekrar dönüşünde Yalova’nın da bir futbol şehri olarak yanımızda olacağını düşünüyorum. Yalova’da son dönemde futbolda olan değişimin farkındayız. İleriye yönelik Yalova ile ilgili düşüncelerimiz var” dedi.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” Yalova ile ilgili güzel düşüncelerinden ötürü Bursaspor Başkanı Ali Ay’a teşekkür ediyoruz. Bu gecede burada olmaktan Yalova’yı temsil etmekten ötürü mutluyuz. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Gemlik Bursaspor Taraftarları Derneği’ne ve Bursaspor ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim