2011-2012 futbol sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde tutunamayarak başladığı yere dönen Yeşil Kırmızılı ekipte Başkan Erbul yaptığı açıklama ile önümüzdeki ay yapılacak kongrede başkan adayı olduğunu söyledi. Başkan Tamer Erbul, Yalovaspor’un geleceği için yeni bir oluşum ile göreve talip olduklarını dile getirdi.

Yalovaspor’u özüne döndürerek alt yapıdan başlatacakları çalışma ile başlayacaklarını belirten Yalovaspor Başkanı Tamer Erbul, “Bölgesel Amatör Ligi’nden Süper Amatör Küme’ye düşen ve maddi kriz içinde olan kulübümüzün yeniden kalkınması için görevimizi sürdürmek istiyoruz. Altyapıdan en üst kademeye kadar yeşil kırmızılı kulübümüzü her yönüyle baştan yaratmak için, Mayıs ayında yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda göreve talibiz. 5 Mayıs, çoğunluk sağlanamadığında 12 Mayıs 2012 tarihinde gerçekleştirilecek kongre öncesi başkan adaylığımı açıklıyor ve ekibimle birlikte yola kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.  

Daha önce adaylık için sinyal veren Hakan Suiçmez ile ilgili soruya ise  Başkan Erbul, “Hakan kardeşimizle aynı yönetimde bulunuyoruz. Kendisi veya benim başkan olmam fark etmez” dedi.

Editör: TE Bilişim