2011-2012 Yalova Şampiyonu Yalovaspor U-16 takımı U-16 Türkiye Şampiyonası1. Kademe Müsabakaları için Uşak’a hareket etti.

Yeşil Kırmızılı ekip 7-10 Haziran tarihleri arasında Uşak’ta İstanbul’dan Tuzlaspor, Kasımpaşa, İzmir’den Telekomspor, FoçaBelediyespor ve Manisa’dan Manisa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Yalovaspor U-16 Ligi finalinde Acarspor’u 1-0 mağlup ederek Yalova şampiyonu olmuş ilimizi U-16 Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazanmıştı.

Uşak’a hareket öncesinde açıklamalarda bulunan Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Grup müsabakalarının Uşak'da yapılması bizim açımızdan sürpriz oldu. Fakat Yalovaspor'a yakışan sonuçları almak için grup müsabakalarında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 2. kademeye yükselmek bizim elimizde ve bunu başaracak kalitede bir kadroya sahibiz. Yalovaspor'a maddi ve manevi destek olan Belediye Başkanımız Yakup Koçal'a minnettarım. Maddi ve manevi destekleri için kulübümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah takımımız başarılı sonuçlar alarak şehrimize dönecek ve Yalovaspor ismini başarıyla temsil edeceklerdir”dedi.

Editör: TE Bilişim