Centilmence ve seyir zevki olan bir mücadelenin gerçekleştiğini belirten Erdem, “Oyun son derece harika bir futbol havasında oynandı. Harika bir zemindi, futbol çok güzeldi, oyuncular adına da izleyenler adına da çok keyifli bir maç oldu. Sadece çok talihsiz bir kırmızı kart var son dakikada Kaytazdere adına. Onun dışında bir tane bile kart çıkmadı. Çok centilmence ve başarılı bir mücadele oldu. Kaytazdereli arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz güzel mücadele için” diye konuştu.

“SON VURUŞLARDA BİRAZ HATA YAPTIK”

Son vuruşlarda bazen sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Erdem, bütün takımlara karşı sahaya aynı düzen içinde çıktıklarına vurgu yaparak, “Her takıma karşı aynı konsantrasyonla mücadele ediyoruz. Kaytazdere maçı bütün maçlar gibi bizim için son derece önemli bir 3 puan mücadelesiydi. Sadece maçın başında bir parça konsantre kaybı yaşadık, çünkü sahaya biraz geç intikal ettiler maçın başlamasına az bir zaman kala. Bu da bizim için maça konsantre olma anlamında biraz sıkıntı yarattı. İlk 5 dakikada maça sıkıntılı başladık. O arada da maalesef yaptığımız bireysel bir hatadan dolayı gol yedik. Fakat benim takımım hemen buna karşılık verecek güçte ve çok çabuk bunun karşılığını vererek oyunu dengeledik. İlk yarıda kaçırdığımız yine bir sürü gol pozisyonu var. Son vuruşlarda biraz hata yaptık. Ondan sonra ve ikinci yarının başlamasıyla beraber kendi gücümüzü ortaya koyup yine güzel bir galibiyete imza attı çocuklar. Ben yine her hafta olduğu gibi çok teşekkür ediyorum arkadaşlara ettikleri mücadeleden dolayı” şeklinde konuştu.

ÇİFTLİKKÖY DERBİSİNE DAVET ETTİ

Ligin devam ettiğini ifade eden Erdem, “Önümüzdeki hafta Pazar günü Sultaniyespor’la mücadele edeceğiz.  Aynı ilçenin iki takımı, yani sonuç itibariyle çok güzel bir müsabaka olacaktır Çiftlikköy ilçesi için. Dostluk ve kardeşlik içerisinde bir mücadele geçecektir. Bütün bunlardan sonra bay haftasına gireceğiz. Çalışmalarımız son derece düzenli olarak devam ediyor. Oyuncu arkadaşlarımızın form durumu son derece iyi çok şükür sakatımız, cezalı oyuncumuz yok. Bu hafta sonu bütün Çiftlikköy’ü ve Yalova’yı Sultaniyespor’la oynayacağımız maça davet ediyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim