5 farkla kazanılan Doğuşspor karşılaşmasının ardından maçın değerlendirmesini yapan Erdem, Doğuşspor’un bir altyapı ekolüne sahip olduğunu belirterek, “Doğuşspor kulübünün yöneticilerine teşekkür ediyorum son derece pırıl pırıl gençlerden oluşan bir takım yaratmışlar. Tabi ki altyapı yaş gruplarında çok çok daha başarılı olacaklarını temenni ediyorum. Bana göre de Türkiye’de amatör spor grupları içerisindeki altyapılarda önemli bir yere sahip olduklarını düşünüyorum. Ben Bosch Spor Kulübü’nde çalışırken bundan 10 sene önce de sürekli karşı karşıya gelirdik onlarla. Çizgilerinden hiçbir şey kaybetmemişler. Bu konuda onları tebrik ediyorum” dedi.

“İLK 5 DAKİKADAN SONRA OYUNA HAKİMDİK”

Çiftlikköy Belediyespor’un bu karşılaşmada hakim bir oyun sergilediğini vurgulayan Erdem,  “Bize gelince ise geçen hafta da söylediğim gibi bütün rakiplerimizi hiçbir şekilde ayırmadan son derece ciddi bir şekilde oyuna başlıyoruz. Oyunun ilk 5 dakikası hariç sonraki tüm bölümlerde oyunda komple hakimiyetimiz olduğu kesindi. Biz gücünün farkında olan bir takımız ve bunu sahada gücümüzün son raddesine kadar kullanmaya çalışıyoruz. Oyuncu arkadaşlarım hepsinden Allah razı olsun sahada bizim vermiş olduğumuz direktiflere çok iyi karşılık veriyorlar. Ve bu bağlamda da ilk düdükten son düdüğe kadar sahada coşku içinde oynamaya gayret ediyorlar. Şunu anlatmak istiyorum özellikle, bazen bazı maçlara motive olmak zordur. Fakat biz bunun üzerinde mental olarak çok uzun zamandan beri çalışıyoruz. Dolayısıyla arkadaşlarımız Türkiye’de var olan bir gerçeğin ötesine artık amatör kümede geçmeye başladılar. Her maça aynı ciddiyetle ve her maça aynı düzende devam ediyorlar” diye konuştu.

“GOL VURUŞLARIMIZ GÜNDEN GÜNE GELİŞİYOR”

Karşılaşmanın centilmence geçtiğini belirten Teknik Direktör Erdem, “Güzel olan şey ayrıca maç içerisinde en ufak bir sarı kart bile olmaması. Gayet centilmence bir maç oldu. Bu bizim için de son derece önemli. Bu anlamda da günden güne aşama kaydediyoruz. Bunu lig sonuna kadar da sürdürmek arzusundayız. Maçın içinde birçok pozisyonlar var, daha iyi gol vuruşları yapabilir miydik, yapabilirdik. Fakat önemli değil günden güne bunun da gelişeceğini düşünüyorum. İyi bir galibiyet aldık, puantajdaki yerimiz bugün itibariyle biraz daha iyileşti. Devre sonunda fikstürde olacağımız yeri üç aşağı beş yukarı kestirebiliyoruz, Allah bir sakatlık kaza bela bir sıkıntı vermediği sürece de öngördüğümüz şekilde inşallah olacaktır, diye düşünüyoruz.  Önümüzde iki tane maçımız var, önce Kaytazdere maçı, daha sonra da Sultaniye maçı. Sonra bay haftasına gireceğiz. Bay haftasına girene kadar da bu şekilde aynı ciddiyetle sahada varlığımızı göstereceğimi düşünüyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim