23-24 Mayıs 2017 tarihleri arasında Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Federasyonu işbirliği içerisinde organize ettiği “Grassroots” etkinliği kapsamında düzenlenen projesini Aytaç Yaka’nın hazırladığı “Erdoğan Aksoy” futbol turnuvasında şampiyonluğu Bahçelievlerspor kazandı.
Amatör Saha 1 ve 2’de oynanan ve 4 Grupta 16 takımın yer aldığı şampiyonada gruplarını ilk sırada bitiren Polisgücü, Taşköprüspor, Bahçelievlerspor ve Doğuşspor adlarını yarı finale yazdırmıştı.
Yarı final maçları kapsamında Bahçelievlerspor rakibi Doğuşspor’u 2-0 yenerek adını finale yazdıran ilk takım oldu. İkinci maçta ise Polisgücü ile Taşköprüspor normal sürede 0-0 beraber kalırken, penaltı atışları sonrasında Polisgücü rakibine 4-3’lük üstünlük sağlayarak Bahçelievlerspor’un finalde rakibi oldu.
Final maçını ise Bahçelievlerspor 3-0 kazanarak Erdoğan Aksoy” futbol turnuvasını şampiyon olarak tamamladı. Polisgücü’nün ikinci olduğu organizasyonda Doğuşspor üçüncü, Taşköprüspor ise dördüncü oldu.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından gönderilen ödüller kapsamında birinci ve ikinci takıma kupa ve tişört hediye ederken, üçüncü ve dördüncü olan kulüpler ise futbol topu verdi.

 

 

Editör: TE Bilişim