Gittikleri her yerde Yalova’yı başarı ile temsil eden Erdoğan Gençlikspor Boks Kulübü sporcularına Azra Mücevherat’tan destek geldi.

Yalova’da Boks’un atılım içinde olduğunu ifade eden Erdoğan Boks Kulübü Anrenörü Yüksel Turhan, “Azra Kuyumculuk yetkilisi Oğuzhan Öztürk’e ve firma çalışanlarına kulübümüze vermiş oldukları destekten ötürü çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüz bünyesinde 20 sporcumuz var ve onlara boks sporunu öğreterek ilimizde, Türkiye çapında ve ülke dışında yapılan turnuvalarda başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak kulüplerin ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için her zaman maddi ve manevi desteğe ihtiyaçları vardır. Sadece boks sporunda değil diğer branşlarda da faaliyet gösteren kulüplerimizin sponsor olmadan bir yerlere gelmeleri veya başarılı olmaları çok zor. Bu bağlamda kulübümüz sporcularına tişört ve eşofman takımı yaptırarak destek olan Azra Mücevherat’a şükranlarımızı sunuyoruz. Yalova’da faaliyet gösteren diğer kurum ve kuruluşlarımıza da örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Azra Mücevherat Yetkilisi Oğuzhan Öztürk, spora ve sporculara destek vermekten mutlu olduklarını dile getirerek her türlü yardımı ve desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim