Yalçın Küçük’ün organize ettiği Karaderili Şirketler Grubu Yalova Thermal Palace Hotel’in sponsorluğunda gerçekleştirilen halı saha turnuvası görkemli finali ile son buldu. Şampiyon takımı ile Güzellik Abideleri arasında oynanan ve kıran kırana geçen finalde Erhan Bal attığı son saniye golüyle şampiyonluğu ev sahibi ekibe getirdi.
18 Ağustosta ilk santrası yapılan ve 8 takımın yer aldığı şampiyonada takımlar 4’erli 2 grupta mücadele etti. Yapılan maçların ardından gruplarını ilk 2 sırada bitiren Didi Koçepe ile Şampiyon ile Vona Denizcilik ve Güzellik Abideleri yarı finale yükseldi.
Yarı finalin ilk maçında Güzellik Abideleri rakibi Didi Koçepe’yi 3-0 mağlup ederek finale yükseldi. İkinci yarı final maçında ise Şampiyon takımı rakibi Vona Denizcilik’i uzatma dakikalarında ki golüyle 5-4 yenerek finalin adını koydu.
Doğuşspor Bayram Biçer Spor Kompleksi’ndeki oynanan üçüncülük maçında Didi Koçepe, Vona Denizcilik’i 3-2 yenerken, final maçında Şampiyon takımı, Erhan Bal’ın muhteşem golüyle  karşılaşmayı 1-0 kazandı.
İlk üçe giren takımlara kupa ve ödüllerini Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve işadamı Mehmet Demirhan verdi. Sponsor firma Karaderili Şirketler Grubu Thermal Palace Hotel’e ise teşekkür plaketi verildi.

 

Editör: TE Bilişim