Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Yalova’da düzenlenen 9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasının kızlardan sonra erkekler etabı da başarıyla tamamlandı. 31 Ocak-2 Şubat tarihleri arasındaki müsabakalara Harb-İş Otel ev sahipliği yaparken 39 ilden 126 sporcu mücadele ortaya koydu.
Erkeklerde Türkiye şampiyonluğunu İstanbul Halkalı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü kazandı. İkincilik kupası Amasya Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nün olurken, üçüncülük ise Hatay Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne gitti. Dördüncülüğü ise Ordu Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü kazandı.
Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Yalova Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Merkez Hakem Kurulu ve Komite Başkanı Hüseyin Öztürk takdim etti.
Centilmen oyuncu kategorisinde  Yalova Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinden sporcu Erkan Çelik’e ödülünü Başhakem Avni Pehlivan ile Teknik oyuncu kategorisinde Kahramanmaraş Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünden Oğuzhan Çınar’a  Organizasyon Kurul Başkanı Nadir Başer tarafından ödülleri takdim edildi.

 

Editör: TE Bilişim