Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde ve Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi temsil eden Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nde (YOSK) Başkan Alpaslan Erkoç, kendilerine sponsor olan ve başarı kaydetmelerini sağlayan AKKÖK Holding'e teşekkür ettiklerini söyledi.
2014-2015 sezonunda ilimizi Süper Lig'de, ülkemizi de önce Euro League 3 Cup ve ardından Challenge Cup finallerinde temsil eden ve son olarak da Balkan Kupası'nda yer alan YOSK'ta Erkoç, kendilerini yalnız bırakmayan AKKÖK Holding'e teşekkür etti.
YOSK'un gerek yurt içi ve gerekse de yurt dışındaki mücadelelerinde her zaman yanında olan sponsorları AKKÖK Holding'in biran bile olsun yanlarından hiç ayrılmadığını ve her zaman engelli sporculara yardım ettiğini kaydeden Erkoç, "2014-2015 sezonuna başladığımızda bizler, nasıl ligde ve Avrupa kupalarında mücadele edeceğiz derken, bu zorluklar içerisinden bize sahip çıkan AKKÖK Holding, kulübümüzün sponsoru oldu. Allah kendilerinden razı olsun. Başta Sayın Ahmet Dördüncü ve Sayın Ali Dinçkök olmak üzere bütün AKKÖK çalışanı ve personeline sonsuz teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Onların bizlere verdikleri desteklerle önce ilimizde düzenlenen Euro League 3 Cup'ta şampiyon olduk. Ardından da Hollanda'daki Challenge Cup finallerinde üçüncülük elde ettik. Son olarak da Kırklareli'ndeki Balkan Kupası'nda ikincilik sevinci yaşadık. Ligde de ilk 5'te yer alarak, önümüzdeki sezon da ülkemizi Avrupa kupalarında temsil etmeye hak kazandık. Firmanın kulübümüze sponsor olmasıyla takımımız güçlenmiş ve bu sayede ülkemizin gurur abidesi olmuştur. Biz YOSK olarak AKKÖK Holding'e kulübümüze ve engelli sporcularımıza vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni sezonda AKKÖK Holding'in destekleriyle Türkiye'de ve Avrupa'da en iyi şekilde mücadele ederiz. Bize verilen desteği, alacağımız başarılarla boşa çıkarmadık, çıkarmayacağız. AKKÖK Holding'in Yalova'da yapmış oluğu projeler ve ilimizin gelişmesine katkısı tartışılmaz. AKKÖK Holding, eğitim, kültür, sanat ve spor alanındaki destekleriyle ilimizin kalkınmasında önemli rol oynamıştır. Eğitim alanındaki dev destekleriyle birlikte sağladığı iş istihdamı sayesinde, binlerce kişiye iş imkanı veren AKKÖK Holding yetkililerine, bizlerin yanında oldukları için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim