Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginin fikstürünü değerlendiren Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç,” güçlü rakipler ve zor sezon bizi bekliyor” dedi. Gaziantep’te yapılan fikstür çekimi sonrasında YOSK, sezonun ilk haftasında saha ve seyircisi önünde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek.
AKKÖK Holding'in sponsorluğunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde yer alan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü'nde (YOSK) başkan Alpaslan Erkoç, yeni sezon fikstürünü değerlendirdi.
Kendilerine yakışanı yapmak için mücadelelerini vereceklerini ifade eden YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Daha önceki senelerin aksine bu yıl bizi daha zorlu bir sezon bekliyor. Her yıl takımların bütçesi artıyor ve yapılan transferler kaliteli oluyor. Geçtiğimiz senelerde büyük başarılara imza atan ve Avrupa kupasını ilimize ve ülkemize kazandıran YOSK'u yeni sezonda zorlu bir maraton bekliyor. Galatasaray, Beşiktaş, Kardemir Karabükspor gibi ligin demirbaş takımlarının yanı sıra diğer ekipler de çok kaliteli transferler yapıp, güçlü kadro oluşturdular. Ancak bizim maddi anlamda sıkıntılarımız çok büyük. Elimizdeki oyuncuları bile kadroda tutmakta zorlanıyoruz. Yapabildiğimiz en iyi işleri Yalova'mız adına gerçekleştirmeye çalıştık. Yeni sezonda hemen hemen bütün takımlar kadrolarını güçlendirirken, biz daha transfer bile yapamadık. Parasal sorunları aşamadığımızdan elimizdeki mevcut kadroyu bile tutmakta zorlanıyoruz ve bu zorluklarla ligde yer almaya çalışacağız. Her ne zorluk olursa olsun, yine de Yalova'mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Yıllardır Süper Lig'de büyük takımlar arasından sıyrılmaya çalıştık. Bunda zaman zaman başarılı olduk. Zaman zaman da elimizdeki imkansızlıklardan dolayı yine de ligde tutunmasını bildik. Ancak bu sezon transfer yapamazsak ligde kalabilme olasılığımız az. AKKÖK Holding'in her yıl bize sahip çıkmasıyla liglerde yer alıyoruz. Yine de umutluyuz ve bize yakışan ne ise onu yapmak için uğraşacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim