Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, 69-64 mağlup oldukları Şanlıurfa BŞB maçı sonrasında hiç birşeyin bitmediğine vurgu yaparak,” Şampiyonluk ipini göğüsleyecek gücümüz var” dedi.
AKKÖK Holding’in sponsorluğunda Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden YOSK hafta sonunda aldığı yenilgi ile liderliği kaptırmıştı.
Zorlu karşılaşma sonrasında hem maçı hem de ligi değerlendiren YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Ligde önemli maçta iki namağlup takım karşı karşıya geldi. İyi oynamamıza rağmen yenilmekten kurtulamadık. Liderliği de rakibimize kaptırmış olduk. Ancak henüz her şey bitmiş değil. Yolumuz uzun. Bu ligde şampiyonluk ipini göğüsleyecek gücümüz var. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Yeniden Süper Lig’e yükselmek istiyoruz. Bunu da şampiyonluk unvanıyla gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Yeter ki Yalova halkı ve taraftarımız bize güvensin ve inansın. Başaramayacağımız hiçbir şey yok. Şanlıurfa maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde Altınordu maçı var. Bu karşılaşmayı kazanıp yeni bir galibiyet serisine başlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Editör: TE Bilişim