Geçtiğimiz hafta sonunda ilimizde gerçekleştirilen Willi Brinkmann Avrupa Kupası finalleri sonrasında Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, turnuvayı yakından takip eden AK Parti Milletvekili Fikri Demirel’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret etti.
YOSK turnuvada oynadığı 5 maçın 3’ünü kazanarak Avrupa üçüncüsü olurken tarihinde ikinci kez Yalova’ya Avrupa kupası kazandırmıştı.Başkan Erkoç, takımının elde ettiği başarı sonrasında büyük sevinç yaşayan ve her zaman engellilerin dostu olan AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'i Ankara'da bulunan TBMM'de ziyaret etti
Sporcuların göstermiş oldukları başarıdan ötürü kutlayan Demirel, "ilimizin gururu olan YOSK, Avrupa üçüncüsü olarak bizleri sevindirmiştir. Bu başarıda emeği gecen herkesi tebrik ediyorum. İnşallah daya nice başarıları YOSK, ilimize ve ülkemize kazandıracaktır" dedi.
Demirel’e verdiği destekten ötürü teşekkür eden Alpaslan Erkoç," Yalova’mızın büyüğü olan çok değerli milletvekilimiz Fikri Demirel'i Ankara'da ziyaret ederek kendisine ev sahipliğini yaptığımız şampiyonayla ilgili bilgi verdik. Avrupa üçüncüsü olup hep birlikte sevindik. Bizlerden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel'e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Editör: TE Bilişim