Başkan Erkoç, Cebiroğlu’nun göreve geldiği günden bu zamana kadar engelli sporuna ve camiasına verdiği desteğin asla göz ardı edilemeyeceğini dile getirdi. Hollanda'da düzenlenecek Challenge Cup’ta Türkiye'yi temsil edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ziyaretlerini sürdürüyor.

Kulübe sağladığı desteklerden ötürü YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç ve oyuncular İlhan Çelikdemir, Selçuk Hopan, Ahmet Mencik, Morteza Gharibloo, Rida Maataoui Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nu ziyaret etti.

Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'nun yaşadığı talihsiz olay sonrasında yerden yere vurulduğuna dikkat çeken  YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Valimiz Selim Cebiroğlu, Yalova’da göreve başladığı günden bu yana bizlere olan desteğini, ilgisini, şefkatini hiçbir zaman azaltmamıştır. Mücadele ettiğimiz Süper Lig’de maçlarımızı yakından takip ederek bizlerin yanında olmuştur. İlimizde düzenlediğimiz Euro League 3 Cup organizasyonundan da başarıyla ayrılmamızda pay sahibi olmuştur. Biz Yalova Ortopedikler Spor Kulübü olarak engelli camiası adına Vali Selim Cebiroğlu’nun her zaman yanındayız ve kendisine her şartta desteğimiz sürecek” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim