Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden ve tarihinde ikinci kez Euro League 3 Cup’ta yer alacak YOSK’ta Başkan Erkoç, yazılı açıklamayla sponsorları AKKÖK Holding’e teşekkür ettiklerini bildirdi. Bu sezon Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen ve ligin ilk yarısını 5.sırada bitiren takımlarına her zaman AKKÖK Holding’in destek verdiğini belirten Erkoç, “AKKÖK Holding olmasa YOSK olmazdı. Engelli sporcularımıza, spor yaptırma imkanı bulamayıp onların evlerine hapsolmalarına engel olamazdık. 3 yıldır kulübümüzün sponsoru olan ve dünyanın sayılı şirketleri arasında bulunan AKKÖK Holding’e verdiği desteklerinden dolayı engelli sporcularım adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“Yalova AKKÖK’le Güzel”

AKKÖK Holding’in bölgenin ve Yalova’nın kalkınmasında önemli bir yerinin olduğunu ifade eden Alpaslan Erkoç, “AKKÖK Holding, ilimizin ve bölgemizin kalkınmasında önemli bir yere sahip olduğunu söylemek istiyorum. Ülkenin kalkınmasında öncü kuruluşlar arasında yer alan AKKÖK, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki yardımlarıyla hep ön planda olmuştur. Bugün kulübümüz buralara kadar geldiyse başarımızın temelinde AKKÖK Holding’in desteği vardır. Yalova AKKÖK’le güzel ve inanıyorum ki ilimizi ve ülkemizi dünya çapında en iyi şekilde temsil etmemiz bu holdingin sayesinde olmuştur. Kendilerine bir kez daha bizlere ve engelli sporuna vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“Engelli Sporuna Destekleri Çok Büyük”

AKKÖK Holding’in engelli sporuna desteğinin tartışılmaz derecede büyük olduğunun altını çizen Erkoç, “Engelli sporu Yalova’da bitme noktasına gelmişken, AKKÖK Holding’in destekleriyle bugün kulübümüz Galatasaray, Beşiktaş gibi dev takımlarla engelli sporumuz aynı seviyeye geldi. Yalova’nın tek Süper Lig Kulübü olan Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), AKKÖK’ün destekleriyle Yalova’yı ve ülkemizi Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil etmeye başladı. AKKÖK’ün engelli sporuna destekleri çok büyük” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim