Yalova Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hakan Toraman, geçen hafta ertelenen Süper Amatör Küme 4’ü hariç, 1. Amatör Küme, U-19, U-16 ve U-14 lig müsabakalarının bu hafta sonunda oynanacağını söyledi.
Hafta sonunda yapılacak Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarından dolayı ise  Süper Amatör Kümedeki 4 müsabaka 18 Ocak Çarşamba günü oynatılacak.
Oynanacak maçlar hakkında açıklama yapan Yalova Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hakan Toraman, “İlimizde olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen amatör maçların programı, bu hafta sonundan itibaren kaldığı yerden devam edecek. Süper Amatör Küme’de sadece 4 maç, 18 Ocak’ta oynanacak. Ülke genelinde yapılacak AÖF sınavları nedeniyle ilimiz Süper Amatör Küme takımlarının oyuncularının sıvana girmelerinden dolayı bize gelen talep doğrultusunda 4 maçın 18 Ocak Çarşamba günü oynanmasına karar verdik. Buna göre; Armutlu Belediyespor-Teşvikiye Belediyespor, Taşköprüspor-Çiftlikköy Belediyespor, Hersekspor-Termal Belediyespor ve Çınarcık Belediyespor-Tavşanlı Belediyespor karşılaşmaları, 18 Ocak’ta oynanacak. Ayrıca; 1.Amatör Küme, U-19, U-16 ve U-14 liglerinde ertelenen maçlar, bu hafta sonu kaldıkları haftadan itibaren devam edecekler. Sadece birkaç maçın saatlerinde değişiklik oluştu. Bunla ilgili olarak kesin maç saatlerini öğrenmek isteyenler, www.yalovaaskf.org’tan ulaşabilirler” dedi. 

Editör: TE Bilişim