Dinamikspor’un sporcusu Birkan Erzincan, Bursa’da gerçekleşen Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası birinci grup maçlarında 81 kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 
Bursa’da yapılan şampiyonada Yalova’nın yanı sıra Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Eskişehir, Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Manisa, Kütahya, Afyon, Uşak, İzmir, Aydın, Denizli, Burdur, Isparta, Muğla, Antalya, Edirne, Zonguldak ve Bartın illerinden gelecek boksörler Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası vizesi almak için ringe çıktılar. 
Dinamikspor’un başarılı boksörü Birkan Erzincan 81 kiloda birçok rakibini dize getirerek hem kulübüne hem de Yalova’ya üçüncülüğü getirdi.
Birkan’ın başarısından ötürü büyük mutluluk duyduklarını belirten Dinamikspor antrenörü Oğuz Balı,” Bursa’da yapılan şampiyonada sporcumuz Birkan Erzincan önemli rakiplerini geride bırakarak üçüncü oldu. Bu bizleri çok mutlu etti. Hedefimiz Milli takıma sporcu yetiştirmek ve Avrupa ile Dünya şampiyonları çıkarmak. Bizlere verdiği destekten ötürü boks antrenörü Yüksel Turhan’a teşekkür ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim