Sezonu 36 puanla 3. sırada tamamlayan Esenköyspor’un golleri Cemal (3), Ali Çukadar (2), Muharrem Can, İlkay ve Gökhan’dan geldi. Ev sahibi ekibin golleri ise Recep’ten geldi. 

Süper Amatör Küme’nin 22. Haftasında rahat konumda olan Hersekspor ve Esenköyspor takımları Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda karşı karşıya geldiler.

Karşılaşmaya deplasman ekibi Esenköyspor fırtına gibi başladı ve 15. Dakikada genç orta saha oyuncusu Muharrem Can ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Maçın başında bulduğu golle rakibini demoralize eden Yeşil-Beyazlı konuk ekip 22 ve 30. Dakikalarda usta golcüsü Cemal ile skoru 3-0’a getirdi. Müsabakanın 41. dakikasında gelişen Hersekspor atağında Recep attığı golle durumu 3-1’e getirerek ilk yarının skorunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısına da oldukça hızlı başlayan konuk ekibin 54. dakikadaki atağında Ali Çukadar skoru 4-1 yaptı. Karşılaşmanın 63. dakikasındaki atakta sahanın yıldızlarından Cemal bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin üçüncü, takımının beşinci golüne imzasını attı ve skor 5-1 oldu. Ali Çukadar 75. dakikada skoru 6-1 yaparken, 83. dakikada sahne alan İlkay skoru 7-1’e getirdi ve konuk ekip iyice rahatladı. Müsabakanın 85. dakikasında gelişen atakta Hersekspor skoru 7-2’ye taşıdı. Bu golden 4 dakika sonra gelişen Esenköyspor atağında Gökhan attığı golle skoru 8-2 yaparak maçın son sözünü söyledi.

Son haftada aldığı 3 puanla puanını 36’ya yükselten Esenköyspor sezona 3. Sırada nokta koyarken, 22 puanda kalan Hersekspor ligi 7. Sırada kapattı.

 

Editör: TE Bilişim