Esenköyspor’a zorlu deplasmanda kritik galibiyet ve 3 puanı getiren gollere  Engin, Ercan ve Ali Faik (K.K.)’dan geldi. Doğuşspor’un tek sayısına ise Tolgahan imza attı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan maça ev sahibi Doğuşspor çok hızlı giriş yaptı. Karşılaşmada dakikalar 6’yı gösterdiğinde Siyah Beyazlı ekipte sahneye çıkan genç Tolgahan, Esenköyspor kalecisi Ömer’i avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak Doğuşspor’un gol sevinci gursağında kaldı. Yediği golden 1 dakika sonra santra ile birlikte organize atak geliştiren Esenköyspor tecrübeli golcüsü Engin ile skora 1-1’lik eşitliği getirdi.

Arda arda gollerle başlayan mücadelede dakikalar 8’i gösterdiğinde Yeşil-Beyazlı konuk ekibin geliştirdiği ani atakta Doğuşspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topu ters vuruş yapan Ali Faik, meşin yuvarlağı kendi ağlarına gönderince Esenköyspor’u 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci 45 dakikası da ilk yarısı gibi heyecan dolu geçti. Genç ve dinamik bir ekibe sahip olan Doğuşspor rakibi Esenköyspor’un kalesini abluka altına alırken, konuk ekibin kalecisi Ömer gole izin vermeyen isim oldu. Maçın 86. Dakikasında ani gelişen Esenköyspor atağında Ercan attığı golle durumu 3-1’e getirerek müsabakanın skorunu belirledi.

 

S.A.L.

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: Serdar İla ***, Cihan Coşkun ***, Kader Karahasan ***

Doğuşspor: Görkem **, Metehan **, Ali Faik **, Ünal **, Sezer **, Tolgahan **, Oğuz Kaan **, Bayram **, Umut **, Emrah **, Fırat **

Esenköyspor: Ömer ***, Sergen ***, İsmail ***, Ufuk ***, Muhterem ***, Y. Emre ***, Kemal ***, Metin ***, Engin ***, H. Emre ***, Oğuz ***

Goller: Dk.6 Tolgahan 1-0, Dk.7 Engin 1-1, Dk.8 Ali Faik (K.K.) 1-2,  Dk.86 Ercan 1-3

Editör: TE Bilişim