Daha önce 4 olarak belirlenen sayı Erdoğan Gençlik ve Spor Kulübü güreşçisi Aybüke Öykü Aktuna’nın da şampiyonaya katılmasıyla 5’e Princessbet çıkmış oldu.

Yalovalı güreşçiler Aybüke İmancı, Sevcan Atasever, Efnagül Kalaycı, Aybüke Öykü Aktuna ve son olarak Aslı Aydın da şampiyonada yer alacak. Nadide Nurhan Kaptan’ın belindeki sakatlığından dolayı bu organizasyona katılamayacağı öğrenildi.

Şampiyona da 40 kilodaki Aybüke İmancı, 51 kilodaki Sevcan Atasever ve 66 kilodaki Aslı Aydın da Yalova Belediyespor adına 56 kilodaki Efnagül Kalaycı Delioğlu Gençlik ve Spor Kulübü’nü ve 59 kiloda ki Aybüke Öykü Aktuna Erdoğan Gençlik ve Spor Kulübü adına güreşecek. Türkiye Yıldız Bayanlar Güreş Şampiyonası’ndaki 5 sporcumuzun da dereceye girerek madalya almaları bekleniyor.

Güreş temsilcileri, Eskişehir’deki Türkiye Şampiyonası’nda güreşçilerimizin en iyi şekilde mücadele edeceklerini belirterek, bayan güreşinde Yalova’nın adını duyurmak açısından bu organizasyonun bir çıkış noktası olduğunu vurguladı.

 

Editör: TE Bilişim