Seyircisinin desteğini arkasına alan Yeşil Beyazlı ekip 90 dakika bittiğinde sahadan 3-1'lik galibiyet ve hasret duyduğu 3 puanı hanesine yazdırdı. Esenköyspor'un gollerine Engin (2) ve Emre kaydederken, Armutlu'nun tek sayısı İbrahim'den geldi.

Esenköy Adnan Kaptan Tesislerinde oynanan maça Armutlu Belediyespor fırtına gibi başladı ve dakikalar 3'ü gösterdiğinde İbrahim ile 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü şok gol sonrasında Esenköyspor çabuk toparlandı. Yeşil Beyazlılar 20. dakikada tecrübeli ismi Engin'in serbest vuruştan attığı golle maça 1-1'lik eşitliği getirdi. Kalan 25 dakikalık bölüm oldukça hareketli geçse de başka gol olmadı ve takımlar soyunma odasına beraberlikle gitti.

Maçın 2. yarısına 3 puana aç olan Esenköyspor hızlı başladı. Takımına beraberlik golünü getiren Engin Esenköyspor'u 2-1 öne geçiren gole de imzasını attı. Golden sonra Armutlu kalesine ataklarını yoğunlaştıran ev sahibi Esenköyspor’un 76. dakikadaki atağında Emre attığı golle durumu 3-1 yaptı ve farkı 2’ye çıkartarak zorlu 90 dakikanın sonucunu belirledi.

Editör: TE Bilişim