Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Fevziye Yağlı Pehlivan Güreş Ağası iş Adamı Orbay Tuna, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Sırrı Acar, Altınova Belediyespor güreş antrenörü  Murat Gençtürk, Spor İl Müdürü Metin Kaplan bir araya gelerek U23  Dünya Güreş Şampiyonası’nda 48 kiloda altın madalya kazanan Evin Demirhan’ı tebrik ettiler.
“Olimpiyat madalyası için bu başlangıç olur”
Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy,” Şampiyon olarak bayrağımızı göklerde dalgalandıran  sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. U23 Dünya Şampiyonluğu inşallah Olimpiyat madalyası için bir başlangıç olur. Yalova İl Müdürlüğümüzün faaliyetlerinin ve  ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ile inşallah güzel işler yapmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.
“Evin’in başarısı bizleri çok mutlu etti”
Fevziye Yağlı Pehlivan Güreş Ağası İş Adamı  Orbay Tuna,” Öncelikle bende,  ilimize ve  ülkemize bu mutluluğu yaşatan sporcumuzu tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Spora ve sporcuya verilen destekler çok şükür madalya olarak karşılık buluyor. Antrenör ve sporcularımıza bizlere yaşattıkları bu mutluluk için  tekrardan teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile Avrupa ve Dünya Şampiyonu Sırrı Acar,” Evin Demirhan’a ve Murat Gençtürk’e başarılar dileyerek,” Bundan sonraki şampiyonalarda ve olimpiyat yolunda da başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim