Çiftlikköy Belediyespor’un 12 yaşındaki voleybolcusu Eylül Durgun, U-16 Bayan Voleybol Milli Takıma çağırıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Ankara’da yapılan seçmelere davet edilen Yalovalı sporcu 2020 yılında yapılacak müsabakalar için U-16 Milli takımına dahil edildi.
Öğrenimini Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nda gören Çiftlikköy Belediyespor forması giyen 12 yaşındaki genç yetenek 186 cm boyunda ve 4 numara pozisyonunda oynuyor.
Antrenör Mihrican Deviren’in öğrencisi olan Eylül Durgun, Milli Takım altyapı antrenörlerinin de dikkatini çekerken, ilimizden Milli takıma davet edilen ilk sporcu oldu. Henüz 12 yaşında olan Durgun, gelecek yıllarda Milli takımın ve Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.
“Gurur kaynağımız oldu”
Çiftlikköy Belediyespor voleybol antrenörü Mihrican Deviren, “ Antrenör arkadaşım Venhar Odabaşı ile birlikte Yalova Voleybol altyapısından yetiştirdiğimiz ve şuan Çiftlikköy Belediyespor, küçük, yıldız ve genç bayan voleybol takımında oynayabilen Eylül Durgun’un milli takıma girmesine çok sevindik. İnşallah sporcumuz kendisini geliştirerek daha iyi yerlere gelecektir” dedi.

Editör: TE Bilişim