Çiftlikköy Belediyespor Altyapı Projesi Teknik Sorumlusu Sultan Eyüboğlu, Kırmızı Siyahlı ekibin altyapı projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Eyüboğlu, Yalova futbolunun da çıkış projesi olacağının altını çizdi.
Çiftlikköy Belediyespor Altyapı Projesi Teknik Sorumlusu Sultan Eyüboğlu,” Öncelikli olarak 2015-2016 sezonunun tüm futbol camiasına ve Yalova’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Dostluk ,kardeşlik temelinde müsabakalar temenni ederek sözlerime başlamak istiyorum. Tertip Komitesinin lig planlaması dahilinde 2015-2016 sezonu U-12, U15, U-17 yaş grupları ile başlatılacağından, Çiftlikköy Belediyespor Altyapı Projesi olarak yaş gruplarımızı en iyi şekilde lige hazırlamak, mücadele edeceğimiz tüm yaş gruplarında en iyi dereceyi elde etmek için Ağustos ayı başında sezonu açarak çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz.  U-12 yaş grubumuza haziran ayında Çiftlikköy Belediyesi Halı saha Tesislerinde başlattığımız ve halen haftada 3 gün Pazartesi, Çarşamba, Cuma olmak üzere okulların açılışına kadar bu şekilde ,okullar açıldıktan sonra kış döneminde ise Cumartesi, Pazar olarak devam edecek olan Çiftlikköy Belediyespor Altyapı Projesinin önemli oyuncu kaynağı olarak gördüğümüz Çiftlikköy Belediyespor Futbol Okulumuzdan takviyeler yaparak U12 yaş grubumuz lige Sunay Hocamız tarafından hazırlanmaktadırlar. U15 yaş grubumuzda ise Çiftlikköy Belediyespor Altyapı Projesinin bir ayağı olan pilot takım uygulamamız Trabzongücü’nün 2014/2015 sezonunda final oynayan 2001 grubunu Çiftlikköy Belediyespor altyapısına kazandırdık. Bu yaş grubumuzu lige Yalçın hocamız hazırlamaktadır. U-17 yaş grubumuza yapacağımız 1-2 takviye ile geçen yıl ulaşamadığımız şampiyonluk hedefini bu yıl gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmalarımıza haftada dört gün olarak kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Tüm bu çalışmalar neticesinde takımlarımızın eksiklerini görmek ve oyuncularımızın arkadaş çevrelerini geliştirmelerine yardımcı olması açısında hazırlık maçı oynayacağımız kulüpleri il dışından seçmeye gayret ediyoruz. Bu bağlamda hazırlık maçlarımızı Bursa Çelebi Mehmet, Pendik Esenyalıspor , Doğanspor ve Yalovagücü kulüpleri ile oynadık. İl dışından görüşmelerimiz devam ediyor bu hafta sonu eğer son anda sorun çıkmaz ise Fatih Karagümrük U17,U15 ve U12 yaş gruplarını tesislerimizde ağırlayacak ve hazırlık müsabakası oynayacağız ayrıca Tuzlaspor ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Çiftlikköy Belediyespor altyapı projesine destek veren başta Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a, Kulüp başkanı Kenan Engin’e ve yönetim kuruluna ve çocuklarını bizlere emanet eden oyuncu velilerine teşekkür ederim. Çiftlikköy Belediyespor altyapı projesinin devamı samimiyetle sağlandığı, desteklendiği sürece başarının, özlenen Çiftlikköy Belediyespor’un ortaya çıkmaması mümkün değildir. Bu proje aynı zamanda Yalova futbolunun da çıkış projesi olacaktır” dedi.
Çiftlikköy Belediyespor şuana kadar oynadığı maçlarda U-17 takımı Bursa Çelebi Mehmetspor’a 2-0 yenilirken, Pendik Esenyalıspor’u 1-0 mağlup etti. Kırmızı Siyahlıların U-17 takımı ayrıca Doğanspor’u 7-3 mağlup etmeyi başardı. U-15 takımı ise Yalovagücü ile 1-1 berabere kalırken Pendik Esenyalıspor ile oynadığı maç ise 0-0 sona erdi.  
Editör: TE Bilişim