Yeşil Kırmızılı yönetim yeni sezonda takımın başına getireceği teknik patron ile ilgili olarak sürpriz sayılabilecek işlerle görüşmelerine start verdi. Fantom lakaplı Ahmet Yılmaz,Yalovaspor'la görüşmek üzere önümüzdeki günlerde Yalova’ya gelecek.

Tenik direktörlük konusunda ince eleyip sık dokuduklarını belirten Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Ahmet Yılmaz kulübümüzün efsane isimlerindendir. Yalova'da Ahmet Yılmaz isminin ne demek olduğunu tartışmak mümkün değildir. Kulübümüzün Bölgesel amatör lige yükselme mücadelesi vereceği yeni sezonda futbolu hücrelerinde hisseden ve Yalovaspor camiasının beklentilerini bilen bir isim arayışı içerisindeyiz. Ahmet Yılmaz'da deneyimli bir teknik adam.

Sonuç olarak birçok isimle görüşme halindeyiz. Görüştüğümüz isimlerin hepsi hedef koymuş bir takımı kısa süre içerisinde hedefine götürebilecek donanımda isimlerdir. Yani maceraya atılacak ne vaktimiz ne maddi gücümüz var. Teknik adam konusunda kulüp içerisinde de sesli düşünüyoruz. Yönetim Kurulumuz olarak görüştüğümüz ve hedeflediğimiz her ismi ciddi şekilde analiz ediyoruz. Bundan daha doğal bir şeyde olamaz. Ahmet Yılmaz hoca'da görüşmek istediğimiz isimlerden birisiydi.

Kendisi özellikle teknik adamlık döneminde Sarıyer takımıyla başarıdan başarıya koşmuştur. Sarıyer genç takımlarında göstermiş olduğu başarı bizi ümitlendirmektedir. Kendisiyle görüşüp Yalovaspor'a neler verebilir oturup konuşacağız. Karşılıklı bir değerlendirme yapacağız. Anlaşma sağladığımız takdirde takımın başına getirmeyi düşündüğümüz bir isim. Biz Yalovaspor için en doğru ismi getirmek için ciddi mesai harcıyoruz. Bu isim kim olur çok yakında açıklayacağız” dedi.

Gerek futbol oynadığı yıllarda, gerekse teknik direktörlük döneminde başarısının yanı sıra, maçın atmosferine kendisini kaptırmasıyla da bilinen Fantom Ahmet lakaplı Ahmet Yılmaz,Yalovaspor'un namaglup şampiyonluklar yaşadığı yıllarda adeta ismini efsaneleştirmişti. Yalovaspor'u ateşleyebilecek bir isim olan Ahmet Yılmaz’ın hafta içi Yalova’ya gelerek kulüp yöneticileri ile  görüşmeye gelmesi bekleniyor.

 

Editör: TE Bilişim