Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, İstanbul Sheraton Otel’de buluştuğu kurt teknik adam el sıkıştı ve Yalovaspor’un 50. yılındaki teknik adamı belli olmuş oldu.

Teknik adam konusunda ince eleyip sık dokuyan Yalovaspor yönetimi, Sarıyer ve Yalovaspor’da futbol oynadığı dönemlerde efsane olan ‘Fantom’ lakaplı Ahmet Yılmaz’la bir araya geldi. Yapılan uzun soluklu toplantı sonrasında taraflar anlaştı ve 2012-2013 sezonunda 50. yılını kutlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takımımızda ‘Yeniden Doğuş Projesi’ sürecinde A takımın başına Ahmet Yılmaz getirildi

Gerek futbol oynadığı yıllarda, gerekse teknik direktörlük döneminde başarısının yanı sıra, maçın atmosferine kendisini kaptırmasıyla da bilinen Fantom Ahmet lakaplı Ahmet Yılmaz, Yalovaspor'un namaglup şampiyonluklar yaşadığı yıllarda adeta ismini efsaneleştirmişti.

Yapılan anlaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, “Uzun zamandır görüştüğümüz Ahmet Yılmaz'la yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı. Kendisiyle her konuda anlaştık. Camiamıza ve hocamıza hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim