Turnuva için değerlendirme yapan ASKF İl Başkanı Harun Keser, Faruk Yiğit’in davranışını kınadıklarını dile getirdi ve tasnif etmediklerini belirtti.

Güneyköyspor’un 4. kez mutlu sona ulaştığı Olgunlar Ligi Turnuvasında final müsabakasında istenmeyen olaylar yaşanmıştı.

Olgunlar Ligi ile ilgili turnuva komitesi adına açıklamalarda bulunan ASKF İl Başkanı Harun Keser, “Bu yıl ikincisini organize etmiş olduğumuz Olgunlar Ligi turnuvasını başarılı bir şekilde kazasız belasız tamamlamış bulunuyoruz. Şampiyon olan Güneyköyspor’u tebrik ediyorum. Turnuvaya iştirak eden diğer takımlarımıza ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye’de hiçbir yerde uygulanmayan bir statüyle örnek bir organizasyon olan turnuvamızda bizi üzen tek olay gol kralı kupasını almayıp törene katılmayan Faruk Yiğit’in bu davranışını kınıyoruz. Bundan sonra düzenleyeceğimiz Olgunlar Ligi Turnuvasından kendisini 1 yıl süreyle men ediyoruz. Olgunlar Liginin bir eğlence, birlik beraberlik amaçlı bir turnuva olduğunu, hatalarında olabileceğini tüm katılımcılarımıza duyurur, herkese bir sonraki turnuvada görüşmek üzere başarılar dilerim” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim