Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan 2. Hafta müsabakalarında şampiyonluğun güçlü adaylarından Polisgücü, Yalova Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan filede ki mücadeleyi kazanan taraf Polisgücü’nün sultanları oldu. Müsabakanın ilk setine iki takım da karşılıklı sayılarla start verdi.

Setin ilerleyen bölümlerinde oyuna ağırlığını koyan Polisgücü, rakibinin hatalarını iyi değerlendirerek ilk seti 25-23 alarak setlerde 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci setinde ilk sete göre oyundan kopan Yalova Belediyespor, bu seti de rakibine 25-17 kaybetti ve setlerde 2-0 geriye düştü. Üçüncü ve son sette de iki takım oyuncularının ortaya koyduğu performans alkış toplarken, bu seti 25-20 önde tamamlayan Polisgücü, mücadeleyi de 3-0 galip noktaladı.
“Çiftlikköy’ün sultanlarından rahat galibiyet”

2. haftanın 2. Maçında ise Gençlikspor ile Çiftlikköy Belediyesi kozlarını paylaştı. Şampiyonluk mücadelesi veren Çiftlikköy’ün sultanları rakibine set şansı vermezken karşılaşmayı 3-0 kazandı. Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-8 Çiftlikköy Belediyesi kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sette de üstünlük kuran Çiftlikköy’ün sultanları bu seti de 25-18 kazanarak 2-0 öne geçti. Mücadelenin üçüncü ve son setinde başa baş bir çekişme yaşanırken, setin sonuna doğru bir ara öne geçen Gençlikspor, bu avantajını koruyamadı ve Kırmızı Siyahlı takım Çiftlikköy, 25-23’lük skorla karşılaşmadan 3-0 üstün ayrılmasını bildi.
Editör: TE Bilişim