Türkiye Basketbol Liginin Federasyon Kupası Final Grubu'nda heyecan, 24-28 Ocak tarihleri arasında Konya’da yaşanacak. Temsilcimiz Yalova Group Belediyespor ile birlikte, Türk Telekom, Antalyaspor, Sigortam.net Bakırköy Basket, Akhisar Belediye, Ankara DSİ, Bahçeşehir Koleji ve Selçuklu Belediyesi şampiyonluk mücadelesi verecek.
Federasyon Kupası Final Grubu’nda karşılaşmalar, Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak. Basketbolseverler mücadeleleri 15 TL vererek izleyebilecek. Ayrıca final grubu maçlarını Tivibu ve TBF Tv canlı olarak yayınlayacak.
TBL’de kalma savaşı veren Yalova Group Belediyespor çeyrek finalde ise ligin lideri Türk Telekom ile karşılaşacak. Müsabaka saatler 18:30’u gösterdiğinde başlayacak. Belediyespor bu maçı kazanması halinde yarı finalde Antalyaspor- Sigortam.net Bakırköy Basket galibi ile oynayacak. Çeyrek finalin diğer ayağında ise Akhisar Belediye ile Ankara DSi, Bahçeşehir Koleji’de Selçuklu Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
Organizasyonda yarı final maçları 26 Ocak Cuma günü final maçı ise 28 Ocak Pazar günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Editör: TE Bilişim