Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler ve çift bayanlarda şampiyonlar belli oldu. Yalova Belediyespor'un raketleri İbrahim ve Ziver Gündüz kardeşler 4 kupa kazanarak organizasyona damga vurdu.
Tek erkekler kategorisinde ise Yalovalı olan şuanda KKTC Girne Amerikan Üniversitesi adına mücadele eden Özgün Öztürk finalde Yalovalı İbrahim Gündüz'ü 4-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Yalovalı Ziver Gündüz ve İzmirli Afşin Gül üçüncülüğü elde etti.
Çift erkeklerde ise  Son iki yılın Gençler Çift erkekler birincisi İbrahim Gündüz/Ziver Gündüz finalde Çukurova Ünivesitesi sporcuları Talha Yiğenler/Batuhan Şahin'i 3-1 yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Ali Serdar Gözübüyük/İsmail Kuşoğlu ve Özgün Öztürk/Hüseyin Durmaz üçüncülüğü elde etti.
Şampiyonlardan Başkan’a Ziyaret
23-25 Haziran tarihleri arasında Marmaris'te düzenlenen Büyükler Ferdi ve Çiftler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları İbrahim ve Ziver Gündüz kardeşler Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret ettiler. Ramazan Şehri’nde bulunan Şeffaf Oda’da gerçekleşen ziyarete kupalarıyla gelen şampiyon sporcuları Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar, Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa ile antrenör Kadri Kocacenk yalnız bırakmadı.
İki gün süren Türkiye Şampiyonası’nda çift erkeklerde İbrahim Gündüz ve Ziver Gündüz Türkiye Şampiyonu, tek erkeklerde İbrahim Gündüz Türkiye 2.si, Ziver Gündüz ise Türkiye 3.sü oldu.
Başarılı sporcuları tebrik eden ve elde edilen sonuçlarla gurur duyduğunu ifade eden Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman; “Müsabakalarınızla ilgili sık sık bilgi aldım. Elde edilen derecelerle gurur duyduk. Çok büyük bütçelere sahip takımlara karşı önemli bir başarı elde ettiniz. Eleme maçlarında Bursaspor ve Trabzonspor sporcularıyla karşılaştınız. Çukurova Üniversitesi sporcularıyla finalde karşılaşarak galip geldiniz. Rakiplerinize karşı önemli olanın disiplinli çalışmak olduğunu en somut bir şekilde sergilemiş oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyor, emeği geçen teknik ekibimizi kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim