Kıran kırana geçen karşılaşmayı Altınova Bülent Özyörük Çok Programlı Lisesi 3-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Günün ikinci karşılaşmasında karşı karşıya gelen Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi ile de Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi’nden galip ayrılan taraf 3-0’lık skorla Çiftlikköy ekibi oldu.

B Grubu müsabakalarında ise Çiftlikköy Mustafa Kemal Lisesi, çekişmeli geçen karşılaşmada Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ni 3-1 mağlup ederek 3. Karşılaşmaları galibiyet ile noktaladı.

Günün kapanış mücadelesinde Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Yalova Anadolu Lisesi ekipleri kozlarını paylaştı. Turnuvanın 4. gün maçları kapsamında Anadolu Öğretmen Lisesi-Yalova Anadolu Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi-Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi-Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ve Termal Fen Lisesi-Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi müsabakaları yapılacak.

10 lisenin Yalova şampiyonluğu için mücadele ettiği turnuva 27 Aralık Perşembe günü oynanacak final grubu müsabakaları ile son bulacak.

Editör: TE Bilişim