Çiftlikköy Belediyespor Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, grup maçlarının bitimine bir hafta kala il şampiyonluğunu garantiledi. Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Metehan Karadeniz, yıldız kızlarda hedefin Türkiye Şampiyonası’nda Yalova’yı ve Çiftlikköy’ü en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.
ÇİFTLİKKÖY’ÜN YILDIZ VOLEYBOLCULARI ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ
Karadeniz, “Yıldız kızlarımız, Yalova’daki grup maçlarında maçların bitmesine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi ve Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. Tek devreli lig usulüyle oynanan grubumuzda GHSİM,  Altınova Belediye, VİP, Marmara Spor, Bahçeşehir A ve Bahçeşehir B takımlarıyla mücadele verdik. Bu hafta oynanacak olan son karşılaşmaya kadar olan tüm maçlarımızı kazandık. Şampiyonluğu garantiledik. Kızlarımızı ve hocamız Mihrican Deviren’i kutluyorum. Yıldız kızlarda Türkiye Şampiyonası Nisan ayında olacak. İlimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bize destek veren Çiftlikköy Belediye Başkanımız Ali Murat Silpagar’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
“A TAKIMDA HEDEF YENİDEN 2.LİG’E YÜKSELMEK”
Voleybol Şube Sorumlusu Karadeniz ve Kulüp Müdürü Turgay Aydın, A Takımın da Mihrican Deviren nezaretinde her gün yapılan antrenmanlarla sıkı bir şekilde grup maçlarına hazırlandığını kaydetti. Yalova Mahalli Ligi’nin Ocak ayında başlayacağını belirten Karadeniz, “Ocak ayında başlayacak olan A takım müsabakalarından da grup birincisi olarak çıkmayı ve ardından 2.Lig’e yükselme maçlarında başarılı olmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim