20 Kasım 2012 tarihinde oynanacak müsabakalar ile grup müsabakaları tamamlandı.

 21-22-23 Kasım’da oynanacak final grubu ile kızlar ve erkekler kategorisinde şampiyonlar belli olacaktır.

A Grubunda oynanan son gün karşılaşmalarında ise Sevgim Göğez İlköğretim Okulu ile Özel Bahçeşehir Koleji, Atatürk İlköğretim Okulu ile de Hacı Ali Saruhan İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi.

Yalova Atatürk Spor Salonunda oynana grup karşılaşmalarının son gününde Özel Bahçeşehir Koleji rakibi Sevgim Göğez İlköğretim Okulu’nu 3-0 ile geçti. Günün ikinci karşılaşmasında ise Atatürk İlköğretim Okulu ile Hacı Ali Saruhan İlköğretim Okulu’nu 3-2 ile geçti.

Oynanan grup müsabakaları sonrasında A Grubunu Atatürk İlköğretim Okulu topladığı 10 puanla lider tamamlarken onu 8 puanla Hacı Ali Saruhan İlköğretim Okulu takip ederek final grubuna kaldı. B Grubunu ise 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu namaglup 9 puanla lider tamamlarken onu 6 puanla Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu takip ederek adını final grubuna yazdıran son takım oldu.

Final grubu müsabakalarının ilk gününde A Grubu 1.’si olan Atatürk İlköğretim Okulu, B Grubu 2.’si Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu, B Grubu 1.’si 75. Yıl Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile de A Grubu 2.’si Hacı Ali Saruhan İlköğretim Okulu karşı karşıya gelecek.

A GRUBU

Sıra

Okul Adı

Puan

1

Atatürk OO

10

2

Hacı ali Saruhan OO

9

3

Gazi Abdurrahman OO

5

4

Özel Bahçeşehir OO

5

5

Sevim GÖĞEZ OO

1

B GRUBU

Sıra

Okul Adı

Puan

1

75. Yıl M.A Ersoy OO

9

2

Gaziosmanpaşa OO

6

3

Rahmi Tokay OO

3

4

Bahçelievler OO

0

 

Editör: TE Bilişim