Yarı final müsabakaları sonrasında Kocaderespor’u 3-1’lık skorla deviren Karadenizspor ile Petula Samanlı’yı 3-0 mağlup etme başarısı gösteren Güneyköyspor takımı finale kaldı.

2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda Karadenizspor grubunu 3 galibiyet ve 1 beraberlikle 10 puanla lider tamamlamıştı. Bordo Mavili ekip çeyrek finalde Coşkunspor ile karşı karşıya gelmiş Faruk Yiğit ve Sunam’ın 2 golüyle sahadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Yarı finalde Kocaderespor ile karşı karşıya gelen Karadenizspor sahadan Gökhan, Soner ve Faruk Yiğit’in golleriyle 3-1 galip ayrılarak finale adını yazdırmayı başardı. 2. Olgunlar Futbol Turnuvası'nda B Grubunda yer alan Güneyköyspor ise grubu 4 galibiyet ve 12 puanla lider tamamlamıştı. Yeşil Beyazlı ekip çeyrek finalde Her İlden Bir Nefes takımı ile eşlemiş mücadeleyi Veysel, Alaattin ve Rafet’in golleriyle 3-2 kazanmasına karşın Her İlden Bir Nefes takımının fazla kontenjan futbolcusu oynatmasından dolayı mücadeleyi 3-0 hükmen kazanmıştı.

Güneyköyspor yarı finalde ise Petula Samanlı takımı ile karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi Güneyköyspor Ayhan’ın 2 ve Yılmaz’ın golüyle 3-0 kazanarak finale çıkan bir diğer takım oldu. Güneyköy ile Karadenizspor takımları arasında oynanacak Merhum Gazeteci Mümin Gözüyılmaz anısına düzenlenen 2. Olgunlar Futbol Turnuvası final müsabakası 9 Haziran Cumartesi günü saat 18:00’da başlayacak. 

Editör: TE Bilişim