U-13 Ligi Play Off Grubunun üçüncü hafta müsabakalarında hafta içi oynanan karşılaşmalarda Trabzongücü ile Doğuşspor takımları karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşma karşılıklı atılan 2 golle 2-2 sona erdi.  Karşılaşmaya her iki takımda atak ve istekli futbol sergileyerek başladılar.

Müsabakanın 16.  Dakikasında Trabzongücü’nden
Yiğit Doğuşspor filelerini havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.  Bu golden sonra ilk yarıda başka gol olmayınca devre arasında Trabzongücü 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına ise Doğuşspor fırtına gibi başladı. Baskısını artıran Siyah Beyazlı ekip 48. dakikada H.Ceyhun ve 49. dakikada Oğuz’un kaydettiği gollerle 2-1 öne geçti.

Müsabaka bu skorla bitecek sanılırken uzatma dakikalarında Trabzongücü’nden Engin Doğuşspor filelerini havalandırarak skora 2-2’lik dengeyi getirirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzongücü son dakikada Doğuşspor’un 3 puan almasına mani olmuş oldu.

 

U-13 Ligi Play Off

Stat: Ahmet Saraç

Hakemler: İlhan Akşakar***, Emirhan Fıçıcı***, Emrah Küçükaltınbaş***

Trabzongcü: Enes***, Yiğit***, İzzet***, Furkan***, Yusuf***, Umut***, Berkay***, Oğuzhan***, Yiğit Tahmaz**, Enes***, Engin***

Doğuşspor: Necat***, Kürşat***, Baran***, M.Onur***, Mücahit***, Gürkan***, Ramazan***, Abdülkadir***, H.Ceyhun***, Oğuz***, Hüseyin***

Goller: Dk.16 Yiğit 1-0, Dk.48 H.Ceyhun 1-1, Dk.49 Oğuz 1-2, Dk. 60+1 Engin 2-2

 

Editör: TE Bilişim