Bu yıl 2.’si düzenlenen Olgunlar Liginin yarı final müsabakalarında Karadenizspor ile Kocaderespor takımları karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadeleyi Karadenizspor Gökhan, Soner ve Faruk Yiğit’in golleriyle 3-1 kazanarak adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyundaki etkisini arttıran ev sahibi takım Karadenizspor, karşılaşmanın 23. dakikasında geliştirdiği atakta Gökhan’ın golüyle durumu 1-0 yaptı. Ancak Bordo-Mavililer gol sevinci kısa sürdü. Kalesinde gördüğü golden sonra hemen toparlanan konuk ekip Kocaderespor, 2 dakika sonra ani geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Mehmet, meşin yuvarlağı Karadenizspor ağlarına göndererek durumu 1-1’e getirdi ve ilk yarın skorunu belirledi. Karşılaşmanın ikinci yarısına rakibine oranla daha etkili başlayan taraf ev sahibi takım Karadenizspor oldu. Bordo-Mavililer gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Mücadelenin 45. dakikasında gelişen Karadenizspor atağında Bordo-Mavili takımın etkili isimlerinden eski Trabzonspor’lu Soner Boz sahneye çıkarak şık bir kafa golüyle skoru 2-1 yaptı ve takımını öne geçiren isim oldu. Golden sonra oyunda kontrolü eline alan Bordo-Mavililer farkı arttırmak için Kocaderespor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 65. dakikasında gelişen Karadenizspor atağında Faruk Yiğit sahneye çıkarak futbolculuk yıllarında attığı şık gollerden birine daha imza atarak takımını 3-1 öne geçirdi.

Karşılaşmada bu golden sonra kalan dakikalarda geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmayınca Karadenizspor karşılaşmayı 3-1 kazanarak adını finale yazdıran taraf oldu.

 

Olgunlar Ligi Yarı Final

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: İlhan Akşakar***, Yücel Taştan***, Muhammet Karahasan***

Karadenizspor: Özcan***, Ersoy***, Yıldıray***, Gökhan***, İrfan***, Faruk***, Çetin***, Soner***, Osman***, Fikret***, Sunay***

Kocaderespor: Murat**, Ziya**, Zihni**, Mehmet**, A.Erol**, İbrahim**, Kemal**, Kenan**, İsmail**, Yahya**, Özcan**

Goller: Dk.23 Gökhan 1-0, Dk. 25 Mehmet (Pen) 1-1, Dk. 45 Soner 2-1, Dk. 65 Faruk 3-1

 

Editör: TE Bilişim