30 Mayıs Çarşamba günü oynanan Olgunlar Ligi Çeyrek Final müsabakalarında turnuvanın favorilerinden Kardenizspor ile son anda çeyrek final biletini kapan Coşkunspor takımları karşı karşıya geldi.

Ahmet Saraç sahasında oynanan zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi Karadenizspor Faruk ve Sunay’ın golleriyle 4-2 kazanarak fırtınasını yarı finale taşıdı.

Ahmet Saraç sahasında oynanan müsabakaya hızlı başlayan taraf Coşkunspor oldu. Karşılaşmanın 16. dakikasında gelişen Coşkunspor atağında topla buluşan Serdar meşin yuvarlağı Karadenizspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü golden sonra Karadenizspor’un cevabı gecikmedi.

Müsabakanın 21. Dakikasında gelişen Karadenizspor atağında Faruk attığı şık golle skoru 1-1’e getirdi. bu golden sonra baskısını artıran Bordo-Mavili ekip  28. dakikada geliştirdiği atakta Sunay attığı golle durumu 2-1 yaparak ilk yarının skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili bir giriş yapan Coşkunspor beraberlik için Karadenizspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 45. dakikasında gelişen Coşkunspor atağında Serkan, rakip fileleri havalandırarak durumu 2-2’ye getirdi ve yeniden eşitliği sağladı. Bu golden sadece 2 dakika sonra ani gelişen Karadenizspor atağında ikinci golün sahibi Sunay, takımını 3-2 öne geçiren golü Coşkunspor fileleriyle buluşturdu. Golden sora oyundaki etkisini arttıran Bordo-Mavililer farkı arttırmak için Coşkunspor kalesine yüklenmeye devam etti.

Mücadelenin 60. dakikasında gelişen Karadenizspor atağında günün başarılı isimlerinden Faruk, bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golüne imzasını attı ve durumu 4-2’ye getirdi. kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karadenizspor yarı final biletini alan bir diğer takım oldu.

 

Olgunlar Ligi Çeyrek Final

Stat: Ahmet Saraç sahası

Hakemler: Sefa Demir***, Muhammet Karahasan***, Ramazan Coşkun***

Karadenizspor: Özcan***, Sultan***, Gökhan***, Osman***, Çetin***, Ö.Faruk***, İrfan***, Sinan***, Fahri***, Özcan***, Sunay***

Coşkunspor: Müfit**, Hüseyin**, Coşkun**, Erdin**, Yılmaz**, Şaban**, Engin**, Rafet**, Serkan**, Erhan**, Serdar**

Goller: Dk. 16 Serdar 0-1, Dk. 21 Faruk 1-1, Dk. 28 Sunay 2-1, Dk. 45 Serkan 2-2, Dk. 47 Sunam 3-2, Dk. 60 Faruk 4-2

 

Editör: TE Bilişim