Fıstıklı Gençlik:2 1877 Üvezpınarspor:0
1.Amatör Küme A Grubunda ilk yarıyı lider bitiren Fıstıklı Gençlik ikinci yarıda galibiyetle başladı. 8. Haftada saha ve seyircisi önünde 1877 Üvezpınarspor’u ağırlayan Armutlu ekibi rakibini 2-0 yenerek hem liderliğini sürdürdü hem de 3 puanın sahibi oldu. Fıstıklı’ya 3 puanı getiren goller ise Hüseyin Polat ve Muhammed Atış’tan geldi.
Karşılaşma öncesinde Fıstıklı Gençlik’in Genel Kaptanı Vural Erhan ve antrenör Gökhan Yıldıran geçen hafta omuzundan ameliyat olan 1877 Üvezpınarspor’un kaptanı Fehmi Şahin’e geçmiş olsun dileklerini ileterek hediye verdiler.
Armutlu sahasında oynanan maçın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçmesine karşın gol yollarında ki etkisizlik sonucu takımlar 0-0’lık eşitlikle devre arasına girdiler. İkinci yarıda seyircisinin de desteğini arkasına alan Fıstıklı Gençlik gol için baskılarını arttırdı. Yeşil Beyazlılar 65’de Hüseyin Polat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bulduğu golle rahatlayan Armutlu ekibi 84’de Muhammed Atış ile bir gol daha bularak maçtan 2-0’lık galibiyetle ayrılmayı başardı.

 

 

Editör: TE Bilişim