Yalova’yı katıldığı her şampiyonada başarıyla temsil eden Yalova Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Ve Halk Oyunları Derneği adına mücadele eden Özmar, Sakarya’nın Poyrazlar Gölünde iki gün süren müsabakaların ardından E 18 kategorisinde ilk günü 1802 puanla Türkiye ikincisi, ikinci günü ise Türkiye birincisi olarak tamamladı.

“108 Sporcu Mücadele Etti”

Türkiye Bisiklet Oryantiring Şampiyonası, 108 sporcu ter döktü. Sakarya’nın Adapazarı ilçesindeki Poyrazlar Gölü Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gününde uzun mesafe yarışları yapıldı. Sporcular kendilerine verilen haritalarla ormanlık alana dağılarak, en kısa sürede bitiş noktasına varabilmek için mücadele etti. Toplam 36 kulüpten sporcuların yer aldığı şampiyonada, milli takım belirlenecek. Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, kentin doğasının yarışlar için çok uygun olduğunu söyledi.

Sakarya Bisikletle Oryantiring Şampiyonası’nda ter döken Yalova Halk Eğitim Merkezi Gençlik Spor Ve Halk Oyunları Derneği sporcusu Furkan Özmar kazandığı madalyalar sonrasında Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş’ı ziyaret ederek başarısını paylaştı.

Editör: TE Bilişim