Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonunda ilimizde ilk kez yapılması planlanan Futbol İl Temsilciliği seçimleri yeterli çoğunluğun olmasına rağmen yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle 22 Temmuz 2016 Cuma gününe ertelendi.
Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Spor Şube Müdürü Muhammet Uygun Divan Kurulu’nu oluştururken, mevcut il temsilcisi Hamdi Yılmaz’ın ilkokul mezunu olması nedeniyle seçimlere katılamaması dikkat çekici nokta oldu.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve kulüp temsilcilerinin Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve Spor Şube Müdürü Muhammet Uygun’un hararetli tartışmalar yaşadığı yapılamayan seçimde Mahmut Kahveci, prosedürleri yerine getirip adaylığını açıklarken, bir diğer aday Hakan Toraman’ın sicil kaydı belgesini verememesi ise adaylığının önüne geçti.
Bunun üzerine Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü konferans salonuna gelen kulüp temsilcileri salonu terk ederek Futbol İl Temsilciliği seçimlerinin ertelenmesine sebep oldu.
Yapılamayan seçimler sonrasında açıklama yapan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Bugüne kadar futbol temsilciliğinde hiçbir seçim olmadığı için prosedür uygulanmamıştır.
Ancak bizler tarafsız bir şekilde talimatlara göre hareket etmek zorundayız. Burada herhangi bir kargaşa ve sorun yaşanmaması için çalışıyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim